WAAROM KIEZEN VOOR STOVE MATERIAL HANDLING

Sinds 1912 is STOVE actief op het vlak van ontwerp, bouw en implementatie van geautomatiseerde machines en een verbeterde workflow. We doen dat voor de meest diverse sectoren en voor de meest diverse processen bij uw productie en logistieke behandeling.

STOVE brengt uw specifieke noden in kaart en bouwt uw machines op maat. Van eenvoudige rolbanen tot complexe automatisatie: wij bedenken en bieden u de juiste oplossing. Snel, compleet en aan concurrentiƫle prijzen. Naast maatwerk en prototypes, is STOVE ook een veelgevraagde partner voor seriewerk. STOVE realiseert uw project volledig intern, van technische tekening tot volledige uitvoering, montage en indienststelling bij u on site.

Import

STOVE importeert bewerkings- en verpakkingsmachines uit o.m. Spanje en Italiƫ. We selecteren alleen gerenommeerde merken en partners met een waterdichte service. Onze klanten vertrouwen sinds jaar en dag op onze grondige markt- en productkennis en op ons dagelijks engagement voor een perfecte customer-service.

lees verder »

Bolzoni

Met ons uitgelezen aanbod Bolzoni heftafels biedt STOVE u de juiste oplossing voor de meest diverse hefopdrachten. Veiligheid, productiviteit en levensduur zijn hier de toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

lees verder »